Hrvatski radio

Radio Osijek

HIT TJEDNA - Colonia ''Anđele''

06.10.2013.

12:10

Autor: Zvonimir Mandić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pjesma čiji cijeloukupni aranžman i produkciju potpisuje Boris Đurđević, vraćanje je onom izvornom zvuku s kojim su i započeli prije gotovo 20 godina.

Kao idući singl s aktualnog albuma “Tvrđava” grupa Colonia odabrala je pjesmu “Anđele”. Tako su Indira, Kameni i Boris ovih dana dovršili snimanje spota za spomenutu pjesmu, a režiju potpisuje najtraženiji hrvatski redatelj glazbenih spotova Darko Drinovac, koji priznaje da voli surađivati s Coloniom- “ S njima je uvijek zabavno raditi, lako se dogovorimo oko lokacija i atmosfere koju želimo postići,  ponavlja se jedino to da ja mučim njih a oni mene. Ovoga puta je bilo zanimljivo boriti se s vjetrom koji je puhao kao lud, ali je bio gušt jer smo uživali u miru i tišini te u pogledu na prostranstvo koji Velebit pruža."
U novom spotu, ovaj energični trojac prošetao je samim rubom prekrasnog Velebita u potrazi za simbolikom slobode kojoj težimo, a nasuprot tom fenomenalnom prikazu odabrane su i dvije urbane lokacije u Zagrebu. Zabačeni kompleks u kojem prevladava industrijska arhitektura, a uz svjetlosne efekte, odlično je poslužio za vizualizaciju underground clubbinga. Tu su i scene snimljene na krovu kao simbol glazbe koja se bezgranično širi.
Cijelu priču prati odličan styling kojem Indira pridaje puno pažnje i uvijek prati svjetske trendove.

Samim aranžmanom pjesme “Anđele”, koju autorski i produkcijski potpisuje Boris Đurđević, Colonia je već dala naznake da se ponovo vraćaju svojim starim korijenima, dance zvuku koji ih je i postavio na sam vrh domaće estrade.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.