Hrvatski radio

Radio Osijek

Hit tjedna - Iva Ćurić "Sigurna"

19.06.2022.

20:01

Autor: Zvonimir Mandić

Iva Ćurić

Iva Ćurić

Foto: Promotivni materijal / -

Jedna od najperspektivnijih mladih pjevačica, Đakovčanka Iva Ćurić, objavila je novi singl i spot “Sigurna”. Mnogima će već prvi taktovi pjesme biti itekako poznati jer su korišteni semplovi velikog hita Denis & Denis “Ja sam lažljiva”. I upravo je "Sigurna" osvojila najviše glasova slušatelja Radio Osijeka u izboru za Hit tjedna.

Glazbu potpisuju Davor Tolja i Marina Hojsak, koja je ujedno i autorica teksta, a aranžman Tomislav Jelić i Daniel Hojsak. Zašto se odlučila na ovakav potez, Iva je kratko objasnila: 'Za ovo ljeto odlučili smo napraviti nešto plesno i veselo. Semplirali smo meni dragu pjesmu ‘Ja sam lažljiva’ i dodali malo ‘nas’, što je trenutno svjetski trend.'

Pjesma je naišla na odlične komentare, a neki su pjevačici zamjerili što češće ne objavljuje singlove. Takve će sigurno razveseliti činjenica da je u završnoj pripremi Ivin prvi studijski album “Izvan ovog vremena”, u izdanju Croatia Records i Styx Production. Na albumu će se osim nove pjesme naći i njeni prethodni singlovi: “Sjajiš”, “Boje”, “Ranjeni”, “Šećer”, “Drago mi je”, “Prati me” kao i “Ne možeš”, hit kojim je Iva skrenula pozornost na sebe i koji joj je donio prvo priznanje. Naime, urednici Hrvatskog radija proglasili su je najboljom pjesmom CMC festivala u Vodicama 2016. godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.