Hrvatski radio

Radio Osijek

Hit tjedna - Nela "Sto godina"

08.05.2022.

15:03

Autor: Radio Osijek

Nela

Nela

Foto: FB Nela / -

Slušatelji Radio Osijeka su izabrali - hit ovoga tjedna je "Sto godina" Nele Đinđić.

69. izdanje Zagrebačkog festivala, obilježio je i sjajan nastup Nele, mlade i talentirane pjevačice prepoznatljivog vokala, koja je izvela novu pjesmu ''Sto godina''. Ovu snažnu baladu potpisuje Matija Cvek zajedno s Nenadom Ninčevićem.

Nela iza sebe broji singlove koji osvajaju radijske postaje, sigurno ste čuli za ''Problem'', ''Netko kao ti'' te pjesmu ''Melodrama'' po kojoj je njezin prvi studijski album dobio ime.

Pjesmu ''Sto godina'' opisuje kao snažnu baladu za koju vjeruje kako će se zaista slušati idućih sto godina: '"Mislim da je ovakva pjesma nedostajala mom dosadašnjem opusu. Vjerujem da se neće samo slušati, već i pjevati idućih sto godina. Matija i Neno su zaslužni za prikaz snažnih emocija kojih ova balada ima, a Studio Republika (Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić) za nepogrešiv aranžman i produkciju. Na meni je samo bilo te emocije podijeliti s publikom", izjavila je Nela.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.