Hrvatski radio

Radio Osijek

HIT TJEDNA: Zabranjeno pušenje

20.10.2013.

12:39

Autor: Zvonimir Mandić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jubilarni, deseti album ''Radovi na cesti'' legendarne sarajevske grupe Zabranjeno pušenje svi obožavatelji mogu potpuno besplatno preuzeti na službenoj stranici benda: http://www.zabranjeno-pusenje.com.

Od singlova s novog albuma već smo imali prilike čuti pjesmu "Boško i Admira", koja je, kao i inaće osim domišljatim tekstovim, oduševila i zanimljivim videospotom. Frontmen benda, Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sexon, uvjeren je da su uspjeli napraviti veoma kvalitetan proizvod. Jesu li u tome uspjeli i kvalitetno obilježili 30 godina karijere provjerite na službenoj stranici benda.

Objavljivanje albuma prati aktualni singl "Ti voliš sapunice" o kojemu Sejo kaže: "Novi video obrađuje evolucijski razvoj sapunica kroz vjekove i doprinos sapunice svjetskoj civilizaciji". Autori pjesme su Sejo Sexon, Toni Lović i Tomislav Andrić. Producenti pjesme su Toni Lović i Sejo Sexon, a pjesmu je masterirao John Davis (Metropolis Mastering London), dok je spot režirao Žare Batinović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.