Hrvatski radio

Radio Osijek

Javna promocija novog video spota 'Technical Difficulties'

13.05.2013.

16:12

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U suradnji s Red Bullom, najpoznatiji svjetski dvojac, 2CELLOS pozvali su predstavnike medija u Zračnu luku Zagreb na pomalo neobičnu medijsku promociju spota za pjesmu Technical Difficulties, koja se nalazi na njihovom aktualnom albumu In2ition.

Ponedjeljak, 13. 5. 2013., Zračna luka Zagreb. 

 

U suradnji s Red Bullom, najpoznatiji svjetski dvojac, 2CELLOS, ovaj ponedjeljak, 13.5.2013., u 16 sati, pozvali su predstavnike medija u Zračnu luku Zagreb na pomalo neobičnu medijsku promociju spota za pjesmu Technical Difficulties, koja se nalazi na njihovom aktualnom albumu In2ition.

 

Spot za ovu pjesmu sniman je u domu Flying Bullsa, salzburskom Hangaru-7, sjedištu Red Bullove flote povijesnih aviona, helikoptera i formula. Stjepan i Luka, za potrebe ovog spota, doživjeli su neobičnu vožnju, te potaknutim tim adrenalinom, izvrsno spojili dvije umjetnosti - letenje i glazbu. S obzirom na svjetsku popularnost za ovim dvojicem i koliko su traženi po cijelom svijetu, njihova sigurnost je ipak bila na prvom mjestu, pa su tako letjeli helikopterima u pratnji pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima. Spot je snimala ekipa Baza Media za Red Bull House pod vodstvom režisera Domena Smrdela.

2CELLOS ujedno će najaviti hrvatsku turneju i to u prvom redu koncerte koji će se održati 1. lipnja u Varaždinu i 2. lipnja u Osijeku.  

 

Upravo danas 2CELLOS stižu u Hrvatsku sa svoje uspješne i unaprijed rasprodane američke turneje u kojoj su od mjesec i pol, svirali gotovo svaki dan u nekom drugom gradu.

 

Njihov dolazak se očekuje u 16 sati, a svim novinarima je dozvoljeno snimanje i fotografiranje na inozemnim dolascima, a odmah nakon što slete, druženje se nastavlja na Vidikovcu Zračne luke Zagreb.

 

Tu će svi predstavnici medija imati priliku popričati sa Lukom i Stjepanom, saznati kako im je bilo na turneji, pogledati spot, ali i najvažnije saznati što su dečki pripremili za toliko traženu hrvatsku turneju, koja počinje 1.6. u Varaždinu, 2.6. u Osijeku... saznat ćemo i nove datume za koncerte u Puli i Zadru.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.