Hrvatski radio

Radio Osijek

Kas prije američke turneje objavio spot

16.07.2015.

08:49

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tamburaši, muškarci, Slavonci i još uz to goli u novom spotu. Bilo bi čudno da se ne radi o Kasovcima. Dečki su nas već naviknuli na razna iznenađenja pa ništa manje nisu pripremili ni ovaj put.

Nova pjesma i spot naziva Nedjelja novi je uradak iz radionice Kasa. Prava ljetna idila u reggae stilu prikazana je kroz pjesmu i spot koji je sniman na prekrasnoj pješčanoj plaži uz rijeku Dravu u Donjem Miholjcu.

Tekst i glazbu potpisuje Hrvoje Juzbašić, dok je za aranžman zaslužan Željko Nikolin koji je ujedno i producent, a Marko Zeljković je redatelj spota.

Roštilju, hladnom pivu i uzavreloj atmosferi nije odolio ni legendarni Borat koji je sasvim slučajno spazio Kasovce i pridružio im se na pikniku. 

„Neke stvari se dogode spontano i kao takve ispadnu najbolje. Izuzetno nam je drago da je Borat pristao biti u spotu, stvarno je pozitivac“, kaže Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

Dečki su nakon snimanja otišli na zasluženi godišnji odmor, na kojem će napuniti baterije za nadolazeće turneje.

„Krajem srpnja smo na tradicionalnoj Ljetnoj turneji na Jadranu, a već 19. kolovoza putujemo u Kanadu i SAD gdje ćemo kroz mjesec dana održati 16 koncerata. Nagovarali smo i Borata da nas provede po Americi kao iskusni turistički vodič, ipak je on osoba koja je vidjela i prošla puno “, kroz smijeh zaključuju Kasovci.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.