Hrvatski radio

Radio Osijek

Les se vraća s pjesmom ''Moj život krojiš''

11.11.2015.

12:36

Autor: Zvonimir Mandić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Još jedan odličan singl iz pjesmarice Dine Osmanagića svojeg je interpretatora pronašao u mladom bjelovarskom izvođaču Tvrtku Hopeku - Lesu. .

 Snažan rokerski vokal kojeg je Les brusio u solo karijeri, ali i u brojnim bendovima na početku svojeg glazbenog putovanja, u pjesmi "Moj život krojiš" potpuno dolazi do izražaja u razigranoj pjevačkoj dionici.

"Pjesma "Moj život krojiš" je suradnja mene i talentiranih glazbenika pod imenom Adam Zemsta, odnosno Dine Osmanagića i Kristijana Koščice.

'Napravili su predivnu pjesmu i iskrena mi je je čast raditi sa tim kreativnim i nevjerojatno talentiranim ljudima. Iako je ovo prva pjesma koju smo zajedno napravili, razumijemo se u tome što se pjesmom željelo poručiti. Očito smo povezani nekim frekvencijama, višim silama....' - nadahnuto je o suradnji rekao Les.

Les iza sebe ima jedan studijski album"Daj mi jače", a prozivali su ga Urbanovim nasljednikom, ponajviše zbog boje vokala i atmosfere samih pjesama kojima je autor.

O pjesmi koju ovih dana aktivno promovira izjavljuje: 'Svatko od nas ima “onu“ jednu osobu koja nas kroji. Ta osoba je možda ovog trena pored vas,možda je više nema,možda niste svjesni da ta osoba postoji u vašem životu, možda je na drugom kraju svijeta,hoda i diše i nije svjesna što vam radi. Možda VI nekome upravo sada krojite život. Nisi kukavica ako priznaš da si „iskrojen“ zbog nečije ljubavi, mržnje, simpatije..  Hrabar si ako otvoreno kažeš 'Ja ti krojim život', i nisi kriv ako si nečija „tiha patnje“ pa krojiš a ne znaš. To je ta iskrenost koja rijetko kada izlazi van. Vjerujem da smo uspjeli zvukovima zapisati to osobno i tu iskrenost staviti u pjesmu "Moj život krojiš" '.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.