Hrvatski radio

Radio Osijek

Nera Mamić ''Jednostavna stvar''

10.03.2019.

14:12

Autor: Zvonimir Mandić

Nera Mamić (press foto Croatia Records / Tomislav Šilovinac)

Nera Mamić (press foto Croatia Records / Tomislav Šilovinac)

Foto: - / -

Talentirana mlada pjevačica iz Osijeka, Nera Mamić kako sama kaže, glazbom se bavi oduvijek. "Jednostavna stvar" početak je pisanja nove glazbene priče koja će vas osvojiti svojom iskrenošću i poletnošću.

"Najvažnijim putem krećem upravo sada, snimanjem i izdavanjem svog prvog singla 'Jednostavna stvar'. U neskladu s nazivom, ova pjesma je na svim mogućim intergalaktičkim razinama popunjena beskompromisnim modulacijama, osjetljivim i znakovitim tekstom i iskonskim mikro grooveom", poručila je Nera.

Osim što je članica vokalnog sastava Akvarel i pjeva u bendu Electric Porn, žanrovsku širinu pokazala je surađujući i s osječkim hip-hoperima Krankšvester. Nera je svestrana, nijedan žanr i teren joj nije stran i nepoznat. Nera je, kako kaže u pjesmi, jednostavna stvar – uvući će vam se suptilno u uho i tamo dugo ostati.

O kakvoj se pjesmi radi govori činjenica da su glazbu snimila tri vrhunska instrumentalista iz Chicaga koja surađuju s brojnim eminentnim imenima: Chris Miskel (Brian Culbertson, Lalah Hathaway, George Duke, Dave Koz), Maurice Fitzgerald (Beyonce Knowles, Destiny’s Child, Brian Culbertson, CeCe Winans) i Walter English.

Nera Mamić (iz emisije Ravno do Vas, 7.3.2019.)

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.