Hrvatski radio

Radio Osijek

Nostalgija party We all love 80's and 90's "

09.04.2013.

08:57

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nezaboravni nostalgija party " We all love 80's and 90's ", u subotu 13. travnja 2013. s početkom u 21 sat, u hotelu Royal. Ulaz slobodan.

Poslušajte i čagajte uz najveće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih godina!


POP - STUDIO 54 - DANCE - ROCK - NEW WAVE - REGGAE - ITALO - HOUSE CLASSICS - LATINO - SALSA - NEW CLUB HITS

Preporučen je i dress code - tajice, minice, šljokice, kožne hlače, isprani jeans, poderane farmerice, naramenice, štucne, starke, majice sa zvijezdama i simbolima osamdesetih, znojnike, kožne narukvice, Ray Banke i puno laka i gela za kosu !

Za sve ljude dobre volje željne druženja i dobre zabave organizatori najavljuju najluđu atmosferu u gradu, i jamče da ćete plesati cijelu noć, jer Vas očekuju pjesme i ritmovi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svojim dolaskom podržite staru disco čagicu i budite svjedoci jedinstvenog ujedinjenja zvuka 70-ih, 80-ih i 90-ih na jednom mjestu uz atmosferu pravog starog disca. Ako ste jedni od onih koji za sve kažu da je nekada bilo bolje, svakako navratite na party, jer povijest se ponavlja i - svi mi volimo 80-te i 90-te!

Prisjetite se Groznice subotnje večeri, Moonwalka, Briljantina, Prljavog plesa, Lambade, Macarene i neuništive stare garde i diva zlatnog doba glazbene scene. Plesni podij dodatno ćemo zagrijati vrućim salsa ritmovima i najnovijim klupskim hitovima koji vas jednostavno tjeraju na ples.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.