Hrvatski radio

Radio Osijek

OVO JE NOVO - 29. tjedan

15.07.2013.

09:00

Autor: Zvonimir Mandić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dnevni novitet poslušajte u 9:15, 12:15, 15:15 i 19:35 sati................... Mikky Ekko, Imany, Kliker, Hurts i Ellie Goulding

 

PON 15.7.2013.   Mikky Ekko - Kids

UTO 16.7.2013.   Imany - You Will Never Know

SRI 17.7.2013.    Kliker - Fjaka

ČET 18.7.2013.   Hurts - Somebody To Die For

PET 19.7.2013.   Ellie Goulding - Burn


Mikky Ekko - Kids
Mikky Ekko nije novo ime na sceni, on je neizostavni dio Rihanninog mega hita "Stay". Američki pjevač/producent s glazbom se bavi zadnjih nekoliko godina, a prvi EP objavio je u veljači 2013. što je ujedno godina njegova probijanja na sceni. Trenutno radi na novom albumu, a singl "Kids" nagovješava kako će to izdanje zvučati.  Riječ je o neodoljivoj baladi koja je nastala u suradnji s Benny Blancom i John Hillom i koju bi mogli čuti po klubovima ovoga ljeta.
Melankolična s refrenom koji ulazi u uho, dobro aranžirana i isproducirana vjerojatno ćete ju pojačati i poslušati više puta.

Imany - You Will Never Know
Afro-soul pjevačćica Nadia Mladjao djeluje iz Francuske. Rođena je 1979. godine. Umjetničko ime joj je Imany što na svihiliju znači vjera. Debi album ‘’The Shape of a Broken Heart’’ objavljen 2011. prodan je u platinastoj nakladi u Francuskoj I Grčkoj, a trostruko platinast je u Poljskoj.

Kliker - Fjaka
Što se dogodi kada spojimo plesne hip-hop ritmove, akustičnu gitaru i Klapu? Dobijemo pravi originalni ljetni hit pitkog refrena koji jednostavno pršti energijom. Nakon pjesme ´Undo´ grupa Kliker u suradnji sa dečkima posuđenih iz nekoliko klapa koje djeluju u Zagrebu donosi nam još jednu zanimljivu 'stvar' – Fjaka.

Hurts - Somebody To Die For
Popularni britanski duo Hurts objavio je novi singl ”Somebody To Die For” s aktualnog albuma "Exile". Spot za pjesmu kao i većina ostalih pjesama na albumu, ima mračnu atmosferu, a takav je i video. Dramatičan, emotivan i pun religijskih elemenata.

Ellie Goulding - Burn
Ellie Goulding je na svoj aktualni drugi studijski album "Halcyon" objavljen prošle godine jednostavno dodala nekoliko novih pjesama, a jedna od njih je "Burn", čiju produkciju potpisuje Ryan Tedder.
Prvu verziju ove pjesme snimila je svoj album "Glassheart" (predstavljen u listopadu prošle godine) Leona Lewis, ali ona nikada nije nigdje objavljena. Slušamo novi singl Ellie Goulding!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.