Hrvatski radio

Radio Osijek

Parni Valjak na vrhu HR Top 40

07.05.2013.

19:30

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

PARNI VALJAK DRUGI TJEDAN ZAREDOM NA PRVOM MJESTU HR TOP 40 LJESTVICE Novi singl Parnog Valjka "Samo da znaš" nalazi se drugi tjedan na prvom mjestu HR Top 40 ljestvice najemitiranijih singlova što pokazuje da je Valjak i dalje u sjajnoj stvaralačkoj i sviračkoj formi.

Novi singl Parnog Valjka "Samo da znaš" nalazi se drugi tjedan na prvom mjestu HR Top 40 ljestvice najemitiranijih singlova što pokazuje da je Valjak i dalje u sjajnoj stvaralačkoj i sviračkoj formi. Pjesma "Samo da znaš" zavrtjela se na najviše radijskih postaja u zemlji čije emitiranje za Institut hrvatske glazbe prati softverski sustav PlayKontrol pa je Parni valjak i po tom kriteriju neupitan prošlotjedni pobjednik.

 
Parni Valjak priprema prvi Facebook koncert u Hrvatskoj koji će se održati u četvrtak (16.5.) u Tvornici kulture s početkom u 21 sat na kojem će ekskluzivno predstaviti novi album "Nema predaje". Koncert je namijenjen samo Facebook prijateljima Parnog Valjka, a svoje ulaznice mogu osigurati tako da na službenoj Facebook stranici Parnog Valjka (https://www.facebook.com/ParniValjakMusic) ili direktno na aplikaciju apps.facebook.com/pokazidasifan/ postave fotografije s njihovih koncerata, fotografije albuma, ploča i postera kojima dokazuju da su najveći fanovi.
 
Parni Valjak možete vidjeti uživo i ove subote, 11. svibnja na 20. izdanju dodjele nagrade Porin u riječkoj dvorani Zamet.
 
Spot "Samo da znaš" u režiji Žare Batinovića možete pogledati ovdje.
 
Potpunu listu HR TOP 40 pogledajte i poslušajte na: http://www.ihg.hr/hrtop40
 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.