Hrvatski radio

Radio Osijek

Podsjetnik na koncert u studiju

10.01.2022.

15:13

Autor: HRT/Radio Osijek

Igor Delač i Echoes

Igor Delač i Echoes

Foto: Davor Lončarić / HRT Radio Osijek

Iako je od emisije prošlo već 10 dana želimo vas podsjetiti na nastup nekoliko vrhunskih glazbenika na Radio Osijeku koji su nam se pridružili u dočeku Nove godine na Silvestrovo u podne. 

Podsjećamo kako se na Radio Osijeku  od 2008. godine Nova godina dočekuje u podne, a ne u ponoć. Nakon nekoliko godina uz tamburaške i zabavne sastave, ove se godine naš glazbeni urednik Zvonimir Mandić odlučio ugostiti rock-sastav. Izabrao je band Echoes što se pokazalo kao odličan izbor jer su dečki odsvirali vrhunski koncert u studiju Radio Osijeka. Prije njih su voditelji Ana Mitar i Zvonimir Mandić ugostili Gorana Boškovića i Igora Delača, a u goste su stigli i prvi čestitari - gradonačelnik Osijeka Ivan Radić i osječko-baranjski župan Ivan Anušić. 

Delač, Bošković i Echoesi su svirali i pjevali vrhunski, a takav je bio i ton za koji su bili zaduženi naši majstori - Davor Magušić i Branimir Bošnjak. 

Svi koji ste prospustili poslušati emisiju uživo sada to možete učiniti ovdje. 

Nova prije Nove - koncert u studiju Radio Osijeka

 Bošković i Zvonimir Mandić

Bošković i Zvonimir Mandić

Foto: Davor Lončarić / HRT Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.