Hrvatski radio

Radio Osijek

Sjećanje na Arsena Dedića

29.04.2016.

15:06

Autor: Radio Osijek/Hrvoje Šimunović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Matija Dedić i Zoran Predin Osječanima će svirati i pjevati u spomen na Arsena Dedića. Koncert posvećen bardu hrvatske glazbene scene je u petak, 29. travnja u 20 sati, a održat će se u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića.

"Matija svira Arsena" album je 2016. godine - tako su odlučili glasači glazbene nagrade "Porin", a primajući nagradu u Splitu, Matija je zahvalio svome "starom" koji je ostavio divne note i stihove svima nama zauvijek.
Nakon rasprodanog koncerta u Zagrebu i Osijek će se na jedan zasigurno jedinstven i dostojanstven način oprostiti od svoga "Amiga".
Na "Memorijalnom koncertu za Arsena Dedića" kao gost nastupa jedan od 
najpriznatijih slovenskih glazbenika, pjesnika, kantautora i začetnika slovenskog Novog vala s prijelaza iz 20. u 21. stoljeće Zoran Predin, koji se na poziv Matije Dedića odazvao s velikim zadovoljstvom.
"S dozom respekta i nestrpljenja očekujemo ovaj koncert u našem gradu. Ovo neće biti samo jedan običan koncert već uspomena koju ćemo sa sobom ponijeti i rado ga se sjećati," ističu organizatori.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.