Hrvatski radio

Radio Osijek

Snimljen spot za Pannonian Challenge

17.06.2013.

15:17

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

A-Live produkcija snimila najavni video klip za Pannonian Challenge XIV.

Video  spot napravljen je u duhu promoviranja extremnih sportova i različitih disciplina, no isto tako i s ciljem prikazivanja kulturnih  i prirodnih znamenitosti našega grada!

Glavni akteri u spotu su Igor Vukadinović poznatiji kao Poki (BMX), Krunoslav Dundović – Kićo (SKATE) i Tin Hadžiomerspahić (ROLE).  No, također se ovim putem želimo zahvaliti i velikom broju nazočnih ljudi koji su svojom dobrom voljom omogućili nastajanje spota.

Iza kamere stoji ekipa iz A-Live Produkcije (Zagreb) koja je svojom vještinom i maštovitošću izazvala odlične reakcije na video promociji prikazanoj u petak.

Nešto više o A-Live produkciji

A-live Produkcija osnovana je 2009. godine kao entuzijastični projekt mladih i energičnih kreativaca koji u stvaralačkom procesu pomiruju svoje razlike i stapaju ih u kvalitetan materijal. Nudimo individualan i inovativan pristup u tehničkom kreiranju evenata, glazbenih spotova, propagandnih filmova, reklamnih kampanja, javnih tribina,konferencija,koncerata, sportskih događanja i svih oblika live prijenosa i AV materijala. Kvaliteta rada koju temeljimo na mnogogodišnjem iskustvu, znanju i naprednoj tehnologiji  neovisna je o veličini i financijskoj vrijednosti projekta. Poput dječje igre, razmišljanje van okvira i ladica je naša svakodnevnica koja u konačnici opravdava povjerenje klijenata, a temelje naše  radoholičarske motiviranosti čini Vaše zadovoljstvo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.