Hrvatski radio

Radio Osijek

Snimljen spot za pjesmu s požeškog festivala

26.10.2015.

13:14

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Garavuše su u subotu snimile spot za pjesmu "Kada te jednom prestanem voljeti", koju su izvele na Aurea festu – Zlatne žice Slavonije 2015. u rujnu u Požegi, a gosti u spotu su im prijatelji iz Kasa .

Spot za pjesmu "Kada te jednom prestanem voljeti" sniman je u Slavonskom Brodu u lunaparku Marsonia, a Garavušama su se pridružili njihovi prijatelji iz tamburaškog sastava Kas. Garavuše i Kas glume zaljubljene parove koji zajedno odluče provesti dan u lunaparku, no dečki se, željni zabave, odvoje od svojih djevojaka pa one kreću u slatku osvetu. Izlazak se pretvori u pravu avanturu koju će dečki dugo pamtiti. Ovo je već druga suradnja ova dva tamburaška sastava. Prije godinu dana Garavuše su gostovale u spotu Kasovaca za pjesmu "U snovima me voliš više", a sada je došao red da Kasovci gostuju u spotu Garavuša. Kako izgleda ova suradnja i što se sve događalo u lunaparku moći ćete vidjeti za dva tjedna.
Spot je sniman pod redateljskom palicom Borisa Sekulića s kojim Garavuše surađuju po četvrti put i koji je redatelj spotova za pjesme "Na kolodvoru", "Poljubi me" i "Nećemo zauvijek biti mladi". Snimatelj spota je Filip Tot, vizažistica Kasandra Draganić, a za frizure je zaslužna Marijeta Vočinkić. Autori pjesme su Uršula Tolj i Krunoslav Dražić, a pjesma je snimljena u tonskom studiju Željka Nikolina u Osijeku. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.