Hrvatski radio

Radio Osijek

TBF 13. travnja u Europi

02.03.2013.

07:16

Autor: Marina Ban

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jedna od najpoznatijih hip hop grupa u Hrvatskoj TBF dolazi u Osijek!


U subotu, 13. travnja 2013. godine The Beat Fleet slijeću u kino Europu. Bend dolazi iz Splita sa planete Zemlje i jedan su od najpopularnijih hip hop sastava Balkana i šire.

The Beat Fleet (skraćenoTBF) je glazbeni hip hop / rap / rock sastav iz Splita. Nastali su 1990. godine i započeli radom u ratnom razdoblju. 1992. godine snimili su tri pjesme u kućnoj produkciji i plasirali ih polokalnim radio stanicama. Nakon toga su počeli s nastupima uživo s pratećim bandom, time su se približili publici i pokazali što žele i mogu. Tih godina ih je primijetio poznati splitski producentDragan Lukić Lukyi zainteresirao se za njih te im ponudio da im postane producent. Prvi album "Ping-pong (Umjetnost zdravog đira)" izašao je 1997. godine. Smatraju ih prvim uspješnim sastavom iz Hrvatske koji kombinira rap i hip hop s rockom, funkom, soulom i reggae glazbom.

Ulaznice za koncert možete kupiti u CD Shopu Dancing Bear u osječkom pothodniku po cijeni od 60,00 kn, a na dan koncerta 80 kuna.

Vrata kina se otvaraju od 20 sati, a koncert počinje u 22 sata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.