Hrvatski radio

Radio Osijek

Zabavni dio Kolonije u Ernestinovu

02.08.2013.

09:15

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tradicionalna, 40. kiparska kolonija u Ernestinovu ove godine nudi i bogat zabavni program. Pogledajte što se nudi.

Voditelj umjetničko-zabavnog dijela ernestinovačke kolonije, koja se otvara u nedjelju, 4. kolovoza i traje do nedjelje 11. kolovoza je Dino Tijardović koji je istaknuo nekoliko zabavnih programa ovogodišnje kolonije. 

Svi događaji organizirani su u ernestinovačkom parku i besplatni su. 

Na otvorenju Kolonije, u nedjelju 4. kolovoza od 20,30 sati nastupit će Stjepan Jeršek Štef i tamburaški sastav Džentlmeni, a nakon njih u šatoru kiparske kolonije tamburaški sastav melem.

U ponedjeljak, 5. kolovoza u 20,30 sati nastupa Igor Delač i Prva liga, bend koji će Igora pratiti do kraja ove godine (nakon toga pridružuje mu se novi sastav Aura).

Utorak, 6. kolovoza, je rezerviran za tamburaški, klapski i kulturnoumjetnički program u kojem od 20,30 nastupaju orkestar i zbor Slavonskog tamburaškog društva Paje Kolarića iz Osijeka, klapa Zrinski i KUD Šandora Petefija iz Laslova.

Ljubitelji rock glazbe doći će na svoje u srijedu, 7. kolovoza, jer će tada u parku u Ernestinovu nastupiti Zoran Mišić.

U petak, 9. kolovoza, od 20,30 nastupaju Šima Jovanovac i Džentlmeni, a u subotu (10. kolovoza) još jedni vrsni tamburaši - Bosutski bećari

Uoči otvorenja, 4. kolovoza, od 9 do 18 sati održat će se humanitarni sportski turnir na nogometnom igralištu u Ernestinovu, a organizatori su Mladi HDSSB-a i NK Sloga iz Ernestinova. Kolonija će završiti u nedjelju, 11. kolovoza, Memorijalnim nogometnim turnirom Borislava Gverijerija. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.