Dani Erasmusa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli okupili studente u razmjeni

Dani Erasmusa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli okupili studente u razmjeni Dani Erasmusa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli okupili studente u razmjeni
Dani Erasmusa na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile, Valter Boljunčić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT) Dani Erasmusa na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile, Valter Boljunčić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)
Dani Erasmusa na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile, Kristina Hlavati Bertoncelj i Ivona Peternel (foto: Tatjana Kaštelan/HRT) Dani Erasmusa na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile, Kristina Hlavati Bertoncelj i Ivona Peternel (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Dani Erasmusa na pulskom Sveučilištu Jurja Dobrile, Jakov Cipurić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Na pulskom Fakultetu ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković' počeli su Dani Erasmusa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Okupili su se brojni studenti iz Pule, oni u razmjeni i zainteresirani. Dani Erasmusa traju do nedjelje i održavaju se u skladu s epidemiološkim mjerama.

Studenti su podijelili iskustva studiranja, koja su otežana, kažu, ali ne i nemoguća tijekom pandemije koronavirusa, dok su iskustva neprocjenjiva. Među njima je student Jakov Cipurić koji se svoja iskustva prenio zanimljivom prezentacijom.

Prorektor za suradnju, inovacije i transfer tehnologija Valter Boljunčić koji i sam ima bogato profesionalno iskustvo Erasmusa, ističe važnost razmjene iskustava i učenja u Europi i svijetu.

Voditeljica Ureda za partnerstvo i projekte Ivona Peternel ističe kako je studentima danas, uz ostale prednosti, važna praksa, te pojasnila kako je interes studenata za praksom sve veći. Kristina Hlavati Bertoncelj iz Ureda za partnerstvo i projekte predstavila je aktivnosti Ureda u području međunarodnih projekata i programa.

Opširnije poslušajte u nastavku.

Dani Erasmusa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli okupili studente u razmjeni