Gospodarsko vijeće Županijske gospodarske komore: digitalizacija poslovanja

Gospodarsko vijeće Županijske gospodarske komore: digitalizacija poslovanja Gospodarsko vijeće Županijske gospodarske komore: digitalizacija poslovanja
Dean Verbanac, potpredsjednik strukovne grupe za moderne tehnologije (foto: Tatjana Kaštelan/HRT) Dean Verbanac, potpredsjednik strukovne grupe za moderne tehnologije (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Gospodarsko vijeće HGK Županijske komore Pula (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

U Puli je održana sjednica Županijske gospodarske komore, ovoga puta s temom digitalizacije poslovanja, koja je danas, čulo se, sva značajnija u djelatnostima i tvrtkama. U IT sektoru Istra je nakon Zagreba, no na europskoj razini još moramo dosta raditi po pitanju digitalizacije.

Nakon nagrađenog mobilnog ključa za hotelske sustave, za nekoliko mjeseci stiže proizvod za privatne iznajmljivače, prvi takav u Europi. Apartmani će se otvarati putem mobilnog uređaja, kaže Dean Verbanac, potpredsjednik strukovne grupe za moderne tehnologije.

Stručnjaci su iznijeli iskustva u digitalizaciji koja je danas dio poslovanja, rekla je predsjednica Županijske gospodarske komore Jasna Jaklin Majetić.

Goran Mrvoš, predsjednik strukovne grupe IT Istre istaknuo je kako posebno treba poraditi na digitalizaciji u području industrije odnosno proizvodnje.

Opširnije poslušajte u nastavku.

IZVJEŠTAJ: Gospodarsko vijeće HGK županijske komore Pula o digitalizaciji poslovanja

Jasna Jaklin Majetić, predsjednica Županijske gospodarske komore Pula

Goran Mrvoš, predsjednik strukovne grupe IT Istre

Dean Verbanac, potpredsjednik strukovne grupe za moderne tehnologije, o novom proizvodu za privatne iznajmljivače, prvom takvom na europskom tržištu