Hrvatska - Nigerija i na pulskom Forumu

Hrvatska - Nigerija i na pulskom Forumu

(Foto:Igor Kralj/PIXSELL)

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a u Kalinjingradu će se za prve bodove boriti s reprezentacijom Nigerije. Puljani i njihovi gosti večerašnju utakmicu između Hrvatske i Nigerije moći će organizirano pratiti na Forumu.

Mnogobrojni hrvatski navijači već su stigli u Kalinjingrad. Pristižu svim prijevoznim sredstvima, zrakoplovima, autobusima, osobnim automobilima, pa čak i biciklima. Očekuje se da će Vatrene s tribina bodriti pet tisuća naših navijača. Utakmice će se pratiti i diljem Istre. Mnogi su kafići i restorani upravo zbgo toga na svoje terase postavili ekrane. 

Puljani i njihovi gosti ponovno će moći uživati u atmosferi navijanja i sportskog spektakla na Forumu, gdje je postavljen LED ekran dimenzija 4,5x2,5 metara uz vrhunsko ozvučenje. Uz to, sat vremena prije početka svake utakmice hrvatske reprezentacije navijače će zagrijati DJ Londero.

Preostale dvije utakmice, prvu između Hrvatske i Argentine 21. lipnja u 20 sati i onu između Hrvatske i Islanda 26. lipnja u 20 sati, građani će također moći uživo pratiti na Forumu.

Istarska policija poziva  sve navijače i posjetitelje da dostojanstveno i s ponosom prate i podržavaju našu reprezentaciju te da se suzdrže od protupravnog ponašanja, posebice narušavanja javnog reda i mira uporabom pirotehnike, s ciljem osiguravanja sigurnosti posjetitelja tijekom manifestacije.