Europarlamentarac Baldini otvorio ured u Puli

Europarlamentarac Baldini otvorio ured u Puli

Marino Baldini (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu Marino Baldini predstavio je danas javnosti svoj ured u Puli. Poručio je građanima, posebice mladima, da se svaki dan u njegovu uredu u Domu hrvatskih branitelja mogu informirati o predstavničkim tijelima Europske unije i njihovu djelovanju.

U dva dana u Puli dva europarlamentarca. Jučer Andrija Plenković, danas Marino Baldini. No ovaj potonji nije samo u posjetu, Baldini u Puli ima svoj ured koji radi svaki dan od ponedjeljka do petka, od 9 do 12 sati na posljednjem katu Doma hrvatskih branitelja. O tome je danas izvijestio novinare, poručivši da u uredu najprije očekuje istarske studente, kojima će rado rastumačiti način funkcioniranja europskog parlamenta i sve političke i ekonomske mehanizme koji pokreću Europsku uniju.

Baldini će osobno u pulskom uredu boraviti krajem radnoga tjedna, a namjera mu je da od svih svojih ureda u Bruxellesu, Strasbourgu i Zagrebu, upravo ovaj u Puli učini središnjim mjestom na kojem će rado pomagati svima kojima je pomoć jednog europarlamentarca dobrodošla.

Ured u Domu hrvatskih branitelja dakle radi prijepodne od 9 do 12, no europarlamentarac Baldini najavljuje i poslijepodnevno radno vrijeme barem jedan dan u tjednu za sve one koji zbog posla neće moći doći ranije.

Više poslušajte u tonskom prilogu.