Nastavlja se izvrsna turistička sezona u Medulinu, stižu sportaši!

Nastavlja se izvrsna turistička sezona u Medulinu, stižu sportaši!

(foto: Duško Marušić/Pixsell)

Nakon uspješne prošlogodišnje turističke sezone, u Medulin već polovicom siječnja stiže oko tisuću sportaša na dva međunarodna nogometna turnira. Izvrstan je to početak turističke godine u Medulinu koji zahvaljujući sportu sve više postaje cjelogodišnje odredište.

Medulin već tradicionalno početkom godine postaje mjesto susreta sportaša. Tako će biti i ove godine u drugoj polovici siječnja kada će hotel Park plaza Belvedere otvoriti svoja vrata kako bi ugostio brojne domaće i strane nogometaše, kaže direktorica prodaje i marketinga u Arena Hospitality grupi Manuela Kraljević. Ističe kako 4. Međunarodni turinir Arena kup počinje 20. siječnja i ugostit će prvoliogaške klubove.


Nakon prvog nogometnog turnira slijedi drugi početkom veljače. Stoga je lani povećan broj nogometnih terena na 8, a u planu je urediti još dva, pojašnjava Aldo Dobrovac direktor medulinske Turističke zajednice. Kaže kako je uloženo puno novca na obnovu hotela, izgradnju nogometnih terena, poboljšanja ostalih sportskih sadržaja tako da smo po sportskoj ponudi  među prvima u državi, istaknuo je Dobrovac.

Uz nogometaše, u Medulin krajem ožujka stižu i brojni atletičari iz Austrije, Švicarske i Njemačke zbog kojih će i medulinski hotelski kapaciteti i u to doba godine biti popunjeni. A već krajem travnja otvaraju se svi tamošnji hoteli i to upravo zahvaljujući sportašima koji u Medulinu mogu trenirati u idealnim vremenskim uvjetima i brojnim sportskim sadržajima.