Spas za NK Istru 1961- novcem Danka Končara odblokiran račun kluba

Spas za NK Istru 1961- novcem Danka Končara odblokiran račun kluba

(foto:Ivana Ivanović/Pixsell)

Uprava kluba i gradska uprava grada Pule našli su u rješenje za NK Istru 1961. Kako doznajemo, poznati poduzetnik Danko Končar pomogao je klubu financijskom injekcijom da se odblokira račun i omogući dobivanje licence za iduću sezonu.

Ujedno dio dugovanja bit će isplaćen i igračima, kojima se ovim događajima sigurno vraća optimizam uoči posljednjeg kola protiv Rudeša u petak i odlučujućih utakmica za ostanak u Prvoj Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić kaže kako pozdravlja pomoć Danka Končara i njegove tvrtke Nogometnom klubu. Uz ovu pomoć osiguralo se licencirane kluba što je ključno za njegovu budućnost i sada imamo razloga za optimizam i da podržimo naše sportaše, rekao je Miletić.

Danko Končar je pak, izjavio kako su mu Istra i Pula tijekom proteklih godina priuštili niz poslovnih i osobnih zadovoljstava. Pomoć nogometnom klubu NK Istra 1961 stoga za mene predstavlja ispunjenje moralne odgovornosti koju imam za ovu regiju i njezine ljude, zaključio je Danko Končar.