Sting u Puli oduševio osam tisuća posjetitelja

Sting u Puli oduševio osam tisuća posjetitelja Sting u Puli oduševio osam tisuća posjetitelja

foto: Patricia Chiavalon

Slavni britanski glazbenik Sting nastupio je sinoć u pulskoj Areni pred više od osam tisuća gledatelja. Koncert je dio njegove velike turneje koja obuhvaća više od pedeset gradova Sjeverne i Južne Amerike, Europe i Azije.

Sting se nakon sedamnaest godina vratio u pulsku Arenu i dao svojoj publici upravo ono što je i očekivala - vrhunski glazbeni doživljaj i šetnju kroz nekoliko njegovih stvaralačkih razdoblja.

U nešto više od sat i pol koncerta izmjenjivali su se dobro poznati hitovi grupe Police poput Message in the bottle, Walking on the moon, Roxanne i Every breath you take, a publika je mogla uživati i u uspješnicama poput Englishman in New York, Fields of gold i Fragile. Predstavljeno je i nekoliko pjesama s novog albuma "57th and 9th" što je i naziv turneje koja je počela u veljači, a trajat će do listopada.

Iako je Sting na sceni već punih četrdeset godina, njegov prepoznatljivi vokal još uvijek zvuči svježe, a zanimljivost ove turneje je i suradnja sa sinom, glazbenikom Joem Sumnerom koji mu se priključio na pozornici. Publika oduševljena.

Od svjetskih glazbenih zvijezda, nakon Stinga, već idućeg tjedna u pulsku Arenu stiže Tom Jones. Do kraja ljeta u Puli će još nastupiti Zucchero i Grace Jones.

Poslušajte prilog.  

Sting u Puli