Tema dana

Tema dana

Aktualna politička, gospodarska, društvena i kulturna događanja kao dodatak Dnevniku. Voditelj i gosti uživo u studiju, sučeljavanje dviju strana, razgovor o aktualnoj županijskoj, državnoj ili svjetskoj temi.

Posljednje emisije

Petak, 05.06.2015 17:30

Tema dana - nasilje na internetu

Moderna tehnologija kao dvosjekli mač koji uz mnoge prednosti krije i brojne opasnosti, kakve su one, tko i kako treba zaštititi djecu od potencijalno vrlo ozbiljnih posljedica - bile su teme rasprave okruglog stola "Zajedno u prevenciji nasilja na internetu" koji je organizirala Policijske uprave istarska, u povodu Međunarodnog dana djece žrtve nasilja 4. lipnja. Odjeke s okruglog stola poslušajte u ovoj Temi dana.

Petak, 05.06.2015 17:05

Tema dana - novi vlasnik NK Istre 1961

NK Istra 1961 od danas ima novog vlasnika. Američku korporaciju koja je klub kupila u Puli će predstavljati izvršni direktor Michael Glover kojem će u radu pomagati suradnik Sead Karaselimović.

Petak, 22.05.2015 15:35

Tema dana - Udomiteljstvo

Što je udomiteljstvo, zašto je i za koga ono važno, posebno u svjetlu procesa deinstitucionalizacije smještaja djece bez roditeljske skrbi koji je u Hrvatskoj već započeo, razgovarali smo s gostima predstavnicima pulskog Centra za socijalnu skrb, Dječjeg doma Pula i udomiteljicom Mihaelom Lukšić.

Petak, 10.04.2015 15:35

Tema dana - Rezidba maslina

U susret šestom nacionalnom šampionatu u rezidbi maslina Udruge maslinara Istarske županije koji se ove godine održava u Pomeru. Gosti su nam predstavnici Udruge maslinara Istarske županije iz Tara.