Hrvatski radio

Radio Pula

Godišnja konferencija AZTN-a u Zagrebu 20. travnja, otvoren poziv svim poslovnim subjektima na sudjelovanje

11.04.2023.

14:30

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Mirta Kapural, predsjednica Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja najavljuje Godišnju konferenciju AZTN-a

Mirta Kapural, predsjednica Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja najavljuje Godišnju konferenciju AZTN-a

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

U Zagrebu će se u četvrtak, 20. travnja, održati godišnja konferencija Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN). Riječ je o događaju koji je koristan svim poduzetnicima, obrtnicima, gospodarstvenicima, općenito poslovnim sustavima, budući da će raspraviti teme važne za poslovanje na tržištu.

Na godišnjoj konferenciji AZTN u programu su dva panela. Prvi se odnosi na 'Nagodbe u zabranjenim sporazumima – novi instrument ZZTN-a i odnos s pokajničkim programima' a drugi nosi naslov 'Provedba ZNTP-a od stupanja na snagu do danas'.


Sve o tome i o izlagačima možete poslušati od predsjednice Vijeća za zaštitu tržišnog natjecanja, dr. sc. Mirte Kapural, u nastavku. S njom je porazgovarala Tatjana Kaštelan.

Najava Godišnje konferencija AZTN-a u Zagrebu 20. travnja

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

EUROPA 27

SLAVEN KLIČEK

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici