Hrvatski radio

Radio Pula

Zdravstveno-laboratorijski tehničar novi smjer Medicinske škole Pula - Info dan škole u srijedu od 18 sati

16.05.2023.

15:09

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Ravnatelj Ivan Žagar i koordinatorica Info dana Anja Dević o Info danu MŠP

Ravnatelj Ivan Žagar i koordinatorica Info dana Anja Dević o Info danu MŠP

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT - Hrvatska radiotelevizija

U srijedu, 17. svibnja održat će se Info dan Medicinske škole Pula. Od 18 sati osmaši i njihovi roditelji moći će doznati sve informacije za upis, te mogućnosti školovanja u medicinskom smjeru. I ove godine upisuju se dva razreda medicinskih sestara/tehničara, jedan razred fizioterapeutskih tehničara, od prošle godine upisuje se smjer dentalnog tehničara, a novi je smjer - zdravstveno-laboratorijski tehničar, koji je izrazito deficitarno zvanje.

Sutra će tako osmaše dočekati profesori i ostali djelatnici škole te srednjoškolci, koji će učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima izravno prenijeti svoja iskustva obrazovanja u Medicinskoj školi Pula. Moći će se doznati sve o mogućem obrazovanju za ova najdeficitarnija zvanja na našem području.


O tome su u programu HRT Radio Pule s Tatjanom Kaštelan porazgovarali ravnatelj Škole Ivan Žagar i koordinatorica Info dana, nastavnica strukovnih predmeta za usmjerenje medicinska sestra-tehničar Anja Dević.


Sve o upisima i uvjetima obrazovanja nalazi se i na internetskoj stranici škole, kao i kratki video prikazi o sadržajima, aktivnostima i programu rada.


U nastavku poslušajte sve o Informativnom danu Medicinske škole Pula koji će se održati u srijedu, 17. svibnja od 18 do 20 sati.

Info dan Medicinske škole Pula najavljen u programu HRT Radio Pule

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

EUROPA 27

SLAVEN KLIČEK

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici