Hrvatski radio

Radio Pula

Predblagdanski susret poslovnih žena Istre u Puli - pred nama je još snažniji uzlet!

21.12.2022.

16:42

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Predblagdanski susret poslovnih žena u Puli

Predblagdanski susret poslovnih žena u Puli

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT - Hrvatska radiotelevizija

U Županijskoj gospodarskoj komori Pula održan je predblagdanski susret poslovnih žena Istarske županije. Organizirali su ga HGK – Županijska komora Pula i Udruga poslovnih žena Krug – Ogranak Istra. Okupile su se poslovne žene iz cijele županije uz poruku kako je poslovni zamah nakon epidemije koronavirusa sve jači.

Predblagdanski susret istarskog ogranka Udruge Krug okupio je poduzetnice, obrtnice, profesorice, direktorice, znanstvenice, managerice, brojne poslovne žene, čiji primjeri dokazuju da je poslovni uspjeh uz obitelj i ostale obveze moguć. Godina za nama bila je izazovna, rekla je uz osvrt na godinu, predsjednica Županijske gospodarske komore Pula Jasna Jaklin Majetić.


U protekloj je godini zasjala Turistička zajednica Središnje Istre – trud se isplati, što prepoznaju kako gosti tako i struka, kaže direktorica Turističke zajednice Središnje Istre Sanja Kantaruti.

Udruga poslovnih žena Krug okuplja liderice svih područja, struka, mjesta i udruženja… U teškom razdoblju svjetskog gospodarstva slijedom krize u svijetu, rata u Ukrajini, visoke inflacije, moramo biti snažne i nastaviti snažno poslovati, rekla je Gordana Deranja u ime Udruge Krug.


Žene su jake, no treba im društvena podrška i socijalna osjetljivost što se također mijenja, rekla je zamjenica gradonačelnika Pula Ivona Močenić. Žena, posao, knjiga, nakon epidemioloških godina vrtlog poslovanja i kreativnosti je ponovno krenuo i u tom smjeru, istaknula je Slava Ćurković, direktorica Monte Librića.


Želje da godina bude mirna, a ipak poslovno aktivna, za puno zdravlja i uspjeha, uputile su istarske liderice na tradicionalnom susretu u Županijskoj gospodarskoj komori u Puli. Uz osvrt na proteklu godinu koja je bila izazovna i jaka, i nadu da će 2023. biti pozitivno snažnija. Uz istarski šampanjac i domaće kolače uspješnih istarskih poduzetnica.


U nastavku poslušajte reportažu sa susreta poslovnih žena Istre u Puli, u organizaciji HGK – Županijske komore Pula i Udruge poslovnih žena Krug – Ogranak Istra.

Predblagdanski susret poslovnih žena u Puli

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

4 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici