Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 02.10.2019.

02.10.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Deniz Zembo, naš poznati Masterchef (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Deniz Zembo, naš poznati Masterchef (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je Deniz Zembo, jedan od najkreativnijih kulinarskih chefova i prvi hrvatski Masterchef. Priznati, poznati i duhoviti gastronomski virtuoz, koji u Puli osniva Kulinarski razvojni centar, akademiju u kojoj će se zavrtjeti edukativna gastronomska priča u Istri. Kulinarska akademija svečano se otvara 4. listopada u sklopu 'Inspire Me Campa', koji će u Puli od 4. do 6. listopada okupiti brojne poduzetnike i poznate javne osobe. Oni će ispričati svoje priče i iskustva na putu do uspjeha.

Kulinarski razvojni centar Istre ponudit će građanima i gostima kvalitetne besplatne edukacije i savjete o namirnicama i spravljanju jela. Od sirove hrane do svih vrsta voća, povrća i gotovih jela, prilagođenih svim dobnim skupinama. Učit će se i o tzv. Circle Diet – Kružnoj životnoj prehrani, a sve će pratiti i prilagođena aplikacija.

Zadatak Kulinarske akademije u Puli jest iznjedriti kuhare koji će učiti od najkvalitetnijih svjetskih gastro chefova. Na taj način pridonijet će se razvoju ove tražene i značajne struke u sredini koja je turistički gastronomski orijentirana, ističe Deniz Zembo. Sve u suradnji s mjerodavnim gospodarskim institucijama.

Gost Tatjane Kaštelan Deniz Zembo

Deniz Zembo, Deniz Zembo, naš poznati Masterchef gost Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Deniz Zembo, Deniz Zembo, naš poznati Masterchef gost Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici