Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 05.07.2020.

06.07.2020.

00:00

Autor: Hrvatski Radio

Slavica Tobok Kandić, direktorica Istarske razvojne turističke agencije IRTA-a (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Slavica Tobok Kandić, direktorica Istarske razvojne turističke agencije IRTA-a (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan je Slavica Tobok Kandić, direktorica Istarske razvojne turističke agencije IRTA-a koja već devet godina turistima i lokalnom stanovništvu nudi inspirativne edukativne priče temeljene na povijesti i obilježjima odnosno tradiciji određenog kraja. Interaktivno, s publikom, na poseban i drugačiji način prenose se priče o Istri.

Dosad do stotinu predstava godišnje, a ove godine na 15 posto realizacije, logično u znatno smanjenom obimu, zbog epidemije koronavirusa. I uz posebne preventivne mjere radi zaštite građana i gostiju. No, godina nije izgubljena jer se u IRTA-i stvaraju nove turističke priče, za novo razdoblje nakon korona krize.

Gošća Tatjane Kaštelan Slavica Tobok Kandić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici