Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 07.10.2020.

07.10.2020.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Jelena Nikolić i Marinela Dropulić Ružić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Jelena Nikolić i Marinela Dropulić Ružić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošće Tatjane Kaštelan su Marinela Dropulić Ružić i Jelena Nikolić. Podsjetimo, na nedavno održanoj radionici Istarske razvojne agencije bila je jako velika zainteresiranost građana o temi 'Kako iskoristiti novac iz Europskih fondova'. Danas je, pak, održana druga iz jesenskog ciklusa besplatnih radionica IDA-e naziva 'Leadership - kako upravljati sobom i drugima?'.

Radionica 'Leadership – kako upravljati sobom i drugima?' dostupna je na intenetskim odnosno facebook stranicama IDA-e. Namijenjena je poduzetnicima ali i svim zainteresiranim građanima. Evo što kažu Jelena Nikolić, voditeljica edukativnih radionica i stručna suradnica IDA-a te predavačica, docentica, stručna u području ljudskih resursa Marinela Dropulić Ružić.

Iduća besplatna radionica odnosi se na e-trgovinu odnosno e-commerce.

Gošće Tatjane Kaštelan Marinela Dropulić Ružić i Jelena Nikolić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici