Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 09.01.2019.

09.01.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Davorka Šajina, najuzornija hrvatska seoska žena (foto: Tatjana Kaštelan/RT)

Davorka Šajina, najuzornija hrvatska seoska žena (foto: Tatjana Kaštelan/RT)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan je Davorka Šajina, najuzornija hrvatska žena i vlasnica jednog od prvih istarskih agroturizama u Katunu Lindarskom na Pazinštini. Članica Vijeća Hrvatske gospodarske komore za ruralni turizam Hrvatske.

Sve o agroturizmu na kojemu moraš jednostavno znati – sve. Kako treba raditi te koja je podrška potrebna ovom značajnom turističkom segmentu koji je zadnjih godina uzeo maha. Puno bi toga pojednostavili jasni propisi.

Istarski agroturizmi imaju i planiraju dobru popunjenost tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, bolju u odnosu na prošlu godinu. Uz istarski stol, od vina, maslinova ulja, pršuta, sira i ostalih delicija. Ove su godine agroturizmi popunjeni bolje nego lani. Istra je razvila taj segment koji se nadograđuje, no uz kvalitetu proizvoda i usluge uvijek na prvom mjestu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici