Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 09.10.2019.

09.10.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Kristina Škaler, mentorica edukativnih radionica, Inspire Me Camp u Puli (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Kristina Škaler, mentorica edukativnih radionica, Inspire Me Camp u Puli (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gosti Tatjane Kaštelan su Kristina Škaler, Ante Grancarić, Jelena Hrkač i Amel Hadžipašić. Inspire Me Camp u Puli okupio je ovih dana osobe koje su podijelile niz informacija, svoje dragocjeno znanje i iskustva iz područja znanosti, novih tehnologija, digitalnog doba i karijera koje inspiriraju.

Inženjerka Kristina Škaler sa svojim učenicima obilazi cijelu regiju. Na radionicama tisućama pratitelja pokazuju kako se novim tehnologijama u jednom danu može stvoriti proizvod. I sve to rade volonterski, besplatno jer se, kako kaže profesorica Škaler, znanje mora davati i dijeliti.

Ante Grancarić poznati je hrvatski marketer, razgovaramo o novim medijima i komunikaciji te o marketingu, koji je značajan za osobni i profesionalni razvoj. Na Inspire Me Campu govorio je i o 'Tajnama uspješne organizacije događaja'.

Amel Hadžipašić i Jelena Hrkač, u ime organizacijskog tima Inspire Me Campa, uspjeli su u Puli okupiti brojne pratitelje, a najavljuju i veliki međunarodni Inspire Me Festival odnosno Konferenciju koja će se iduće godine održati upravo u Istri.

Gosti Tatjane Kaštelan Amel Hadžipašić, Jelena Hrkač, Ante Grancarić i Kristina Škaler

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici