Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 10.02.2021.

10.02.2021.

17:30

Autor: Hrvatski Radio

Alida Perkov, predsjednica BPW Kluba Pula gošća Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Alida Perkov, predsjednica BPW Kluba Pula gošća Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan je Alida Perkov, predsjednica Kluba poslovnih žena BPW Pula (BPW - Business and Professional Women), koji obilježava dvadeset godina postojanja i uspješnog djelovanja u Hrvatskoj. Žensko poduzetništvo je izuzetno bitno, a poticanje rada žena odraz je razvijenosti svakog gospodarstva.

Tijekom epidemije i korona krize BPW Klub Pula krenuo je s poslovanjem putem virtualnog web kataloga poslovnih žena i poduzetnica, koje svoje proizvode i usluge međusobno dijele i promoviraju u javnosti. Riječ je o jedinstvenom projektu i načinu nastupa na tržištu, na našem prostoru.

Velik je to korak u novim poslovnim uvjetima prouzročenima krizom, koji doprinosi jačanju domaćeg proizvoda odnosno usluge te poticanju javnosti da kupuju lokalne proizvode i podržavaju domaću proizvodnju, ističe dr. sc. Alida Perkov, predsjednica BPW Kluba poslovnih žena i poduzetnica Pula.

Gošća Tatjane Kaštelan Alida Perkov

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

EUROPA 27

HRT

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici