Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 11.02.2019.

11.02.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Prof. dr. sc. Dean Učkar i prof. dr. sc. Manuel Benazić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Prof. dr. sc. Dean Učkar i prof. dr. sc. Manuel Benazić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gosti Tatjane Kaštelan su Manuel Benazić i Dean Učkar s pulskog Fakulteta Ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković'. Manuel Benazić, prof. dr. sc. i prodekan za znanstveno istraživački rad FET-a, a Dean Učkar, prof. dr. sc. stručnjak u području financija.

FET građanima drugu godinu zaredom nudi besplatni ciklus radionica o temi 'Osobne financije – upravljanje kućnim budžetom'. O 'Osobnim investicijama i investicijskim fondovima' govorit će 20. veljače prof. dr. sc. Manuel Benazić. Dok će o 'Važnosti uravnoteženog osobnog budžeta' prof. dr. sc. Dean Učkar izlagati će na prvoj FET-ovoj radionici, u petak, 15. veljače.

U ciklusu radionica bit će riječi i o 'Bankovnom financiranju i štednji' (18. veljače), o čemu će govoriti prof. dr. sc. Marta Božina Beroš, potom o 'Tržištu kapitala i mirovnskim fondovima' (21. veljače), o čemu će predavati Ivan Mučnjak iz HANFA-e, dok će o 'Poreznoj pismenosti i proračunu' (22. veljače) govoriti prof. dr. sc. Sandra Krtalić i mag. oec. Rozana Banković Stupar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici