Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 12.06.2019.

12.06.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Marijeta Matijaš, prof. hrvatskog jezika (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Marijeta Matijaš, prof. hrvatskog jezika (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan je Marijeta Matijaš, profesorica hrvatskog jezika i autorica dviju knjiga namijenjenih poduzetnicima, poslovnim ljudima, ali i studentima, akademskoj zajednici te široj publici. Upravo je predstavila 'Umijeće javnoga nastupa', cjeloviti vodič za unapređenje komunikacijskih vještina i javnog nastupa.

Marijeta nam prenosi sve što bismo trebali znati o javnom nastupu. Kako se pripremiti, što sve treba uzeti u obzir, na što obratiti pažnju. Od najmanjih sitnica koje nerijetko znaju biti najbitnije. Namjera je unaprijediti komunikacijske vještine, a valja znati da javni nastup nisu samo izlaganja i prezentacije već i nastupi pred kamerama i mikrofonima. Također, prigodne zdravice koje se naizgled čine jednostavne, no sve su samo ne to.

Gošća Tatjane Kaštelan Marijeta Matijaš

Marijeta Matijaš gošća Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Marijeta Matijaš gošća Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici