Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 14.11.2013.

14.11.2013.

15:31

Autor: Hrvatski Radio

Valter Flego (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Valter Flego (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Foto: - / -

U prvom dijelu emisije istarski župan Valter Flego predstavit će deset novih mjera za spas gospodarstva u Istri, dok ćemo u drugom dijelu najaviti znanstveni skup 'Istarsko gospodarstvo jučer i sutra'.

Istarska županija u suradnji s gradovima i općinama izradila je deset novih mjera koje bi trebale pomoći posrnulom istarskom gospodarstvu. Oko 1.200 potencijalnih malih i srednjih poduzetnika tako bi od veljače iduće godine na raspolaganju imali oko deset milijuna kuna. Najviše novca planira se uložiti u prerađivački industriju, a nastojat će i privući strane investitore, rekao je predstavljajući mjere istarski župan Valter Flego koji je gost današnjeg Razvojnog koda.

U drugom dijelu emisije najavljujemo međunarodni znanstveni skup 'Istarsko gospodarstvo jučer i sutra' koji će biti prilika da se vidi u kojem smjeru razvijati gospodarski sektor Istre uz stručno znanje znanstvenika i gospodarstvenika.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici