Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 15.04.2020.

15.04.2020.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Stanislav Stanče Briškoski, predsjednik Ceha ugostitelja pri Obrtničkoj komori Istarske županije (foto: S.B./T.K./Razvojni kod)

Stanislav Stanče Briškoski, predsjednik Ceha ugostitelja pri Obrtničkoj komori Istarske županije (foto: S.B./T.K./Razvojni kod)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je Stanislav Stanče Briškoski, predsjednik Ceha ugostitelja pri Obrtničkoj komori Istarske županije, koji se cijeli život bavi turizmom te živi turizam, ugostiteljstvo i obrtništvo u pravome smislu. O problemima i prilikama pred kojima se trenutačno nalaze naši ugostitelji. Potom o krizama i propuštenim mogućnostima. Ali i velikim šansama pred istarskim turizmom. Jer, nakon krize koju je uzrokovala epidemija koronavirusa, krenut ćemo i bolje nego prije, punim plućima. Uz kvalitetu, solidarnost i povjerenje koji su ključni za našu važnu stratešku granu, poručuje Stanislav Stanče Briškoski.

Gost Tatjane Kaštelan Stanislav Stanče Briškoski

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici