Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 15.05.2019.

15.05.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Rade Radolović, glumac, voditelj radionica za poduzetnike (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Rade Radolović, glumac, voditelj radionica za poduzetnike (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

HQ Istria projekt educira istarske poduzetnike koji se sve više prijavljuju na besplatne edukacije. Provodi ga Istarska razvojna agencija IDA, a s gotovo 600 tisuća kuna financira se iz europskog fonda za regionalni razvoj. O projektu, važnosti edukacije u poslu te prezentacijskim vještinama govore Jelena Nikolić, Rade Radolović i Miško Macolić.

Rade Radolović je profesionalni glumac iz Pule, koji djeluje i radi u Zagrebu. Na poziv istarskih gospodarstvenika održao je edukaciju o temi ‘Prezentacijske vještine u poslovanju’. Voditelj je udruge 'Pozornica & Govornica' koja se bavi vještinama javnog nastupa.

Među polaznicima radionice je Miško Macolić, koji inače vodi svoju marketinšku firmu. Govorimo o važnosti digitalnog marketinga u poslovanju, ali i o tome koliko je njemu, kao vlasniku firme pomogla ova radionica o prezentacijskim vještinama.

Kako svladati tremu, poboljšati svoj glas i govor te kako steći veće povjerenje u sebe i u druge tijekom javnog nastupa - sve su to učili polaznici tijekom edukacije koja je bazirana na praktičnim vježbama i razgovoru između voditelja i polaznika.

Stručna suradnica IDA-e Jelena Nikolić ističe kako je dosad održano sedam besplatnih edukacija, slijedi isto toliko. Teme se nalaze na internetskim stranicama kao i prijave preko kojih se građani mogu uključiti u edukacije ili predložiti što iz zanima.

Projekt  HQ Istria nastavlja se, a informacije se mogu dobiti putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr ili na broj telefona (052) 381 900.

Gosti Tatjane Kaštelan Jelena Nikolić, Rade Radolović i Miško Maculić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici