Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 17.03.2021.

17.03.2021.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Nataša Vrsaljko Alić (desno) i Jelena Nikolić gošće Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Nataša Vrsaljko Alić (desno) i Jelena Nikolić gošće Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošće Tatjane Kaštelan su Nataša Vrsaljko Alić, life i business coach i Jelena Nikolić, voditeljica edukativnog projekta SMARTUP pri Istarskoj razvojnoj agenciji (IDA-i). O prezentacijskim vještinama, što je bila tema IDA-ine radionice održane u sklopu besplatnih radionica za poduzetnike, ali i sve zainteresirane.

Nataša Vrsaljko Alić je certificirani osobni i poslovni coach, NLP master, trenerica i konzultantica za osobni i organizacijski razvoj. Ovih je dana održala besplatnu online radionicu naziva 'Prezentacijske vještine: Kako (p)ostati smiren pred svojom publikom?'. Pratili su je brojni poduzetnici i obrtnici s područja Istarske županije, ali i ostatka Hrvatske.

IDA nastavlja s ciklusom SMARTUP besplatnih online edukacija za poduzetnike, ali i sve zainteresirane građane. Sve dosad održane radionice dostupne su na YouTube kanalu i Facebook stranici IDA-e. Jelena Nikolić iz ciklusa radionica koje slijede izdvaja one o online trgovini, klimatskim promjenama i ženskom poduzetništvu.

Gošće Tatjane Kaštelan Nataša Vrsaljko Alić i Jelena Nikolić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici