Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 17.10.2013.

17.10.2013.

15:31

Autor: Hrvatski Radio

Razvojni kod

Razvojni kod

Foto: - / -

Govorimo o rezultatima ankete HGK-a o promjenama u poslovanju nakon ulaska u EU, projektima Istarske razvojne agencije te najavljujemo Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna.

Većina istarskih tvrtki u protekla tri mjeseca nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju nije primijetila promjene na bolje u poslovanju, i dalje su nezadovoljni poreznim sustavom, cijenom energenata i drugim troškovima. Rezultati su to ankete koju je pulska županijska Gospodarska komora provela među 72 trgovačka društva u Istri, a o kojima ćemo razgovarati u Razvojnom kodu.

U emisiji ćemo se osvrnuti i na edukacije i projekte koje Istarska razvojna agencija IDA nudi malim i srednjim poduzetnicima u doba posrnulog gospodarstva, a uplovit ćemo i u svijet maštovitosti, dizajna i rukotvorina kojima će od petka do nedjelje obilovati Dom hrvatskih branitelja na 11. Hand Made Festu.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici