Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 18.04.2018.

18.04.2018.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

prof. dr. sc. Marko Paliaga (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

prof. dr. sc. Marko Paliaga (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je prof. dr. sc. Marko Paliaga. Ekonomist i marketer, danas gradonačelnik Rovinja, koji je proglašen 'Šampionom turizma'.

Marko Paliaga završio je Fakultet ekonomije i turizma 'Dr. Mijo Mirković', smjer Marketing. Magistrirao je na poslijediplomskom znanstvenom studiju na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, smjer marketing o temi 'Strateški urbani marketing'. Doktorirao je na Ekonomskom fakultetu u Puli o temi 'Branding i konkurentnost gradova'.

Dugi niz godina, uz predavanja na fakultetu, vodio je komunalni sustav Rovinja, a nakon toga preuzeo je i vodstvo ovog istarskoga turističkog grada.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici