Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 20.01.2021.

20.01.2021.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Krešimir Mišak gost Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Krešimir Mišak gost Razvojnog koda (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je Krešimir Mišak. Znanstvenik, glazbenik, pisac, autor brojnih djela, urednik… Promatrač. Govorimo o budućnosti i raskrižju na kojemu se svijet trenutačno nalazi. Stanju i stvaranju budućega trans humanističkog vremena. Djeci i onome što im budućnost donosi. Njihovu odrastanju s maskama na licu… Kako ona mogu apsorbirati kompleksne a ne fragmentirane sadržaje. I o njihovim roditeljima to jest odraslima, o kojima u suštini svijet ovisi. O razvoju jer čovjeku uvijek treba nešto novo…

Krešimir Mišak bavi se i glazbom, pa je album 'Žumberačka brda' novo izdanje njegova sastava Hakuna Matata. Uz ostale pjesme tu je svrstana 'Downtown Boogie', s porukom... Poslušajte!

Gost Tatjane Kaštelan Krešimir Mišak

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici