Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 22.04.2020.

22.04.2020.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Karmen Gašparini, dopredsjednica Obrtničke komore Istarske županije i predsjednica Udruženja obrtnika Pazin (foto: K.G./T.K./Razvojni kod)

Karmen Gašparini, dopredsjednica Obrtničke komore Istarske županije i predsjednica Udruženja obrtnika Pazin (foto: K.G./T.K./Razvojni kod)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan je Karmen Gašparini, dopredsjednica Obrtničke komore Istarske županije i predsjednica Udruženja obrtnika Pazin. Poljoprivreda, turizam, proizvodnja, ICT sektor, građevinarstvo, sve gospodarske grane su nam u velikoj u krizi, ali nikako se ne predajemo jer znamo da ćemo kada krenemo ostvariti i bolje od očekivanog. Najvažnije je da kriza prođe, da izdržimo i potom sve ponovno pokrenemo, ističe Karmen Gašparini. Inače knjigovotkinja, koja strateški prati izmjene zakonskih propisa, regulativu i mjere važne za opstanak obrtnika, njihovih radnika i obitelji.

Gošća Tatjane Kaštelan Karmen Gašparii

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici