Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 23.10.2019.

23.10.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Amel Hadžipašić i Tamara Kiršić gosti Razvojnog koda, Start-Up akademija krenula je u Vodnjanu (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Amel Hadžipašić i Tamara Kiršić gosti Razvojnog koda, Start-Up akademija krenula je u Vodnjanu (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gosti Tatjane Kaštelan su Tamara Kiršić i Amel Hadžipašić, voditelj StartUp akademije. Tamara iz Istarske razvojne agencije – IDA-e, partnera projektu koji će najbolje poduzetničke ideje u prosincu nagraditi s novčanim iznosom i opremom za početak poslovanja. Akademija je počela danas u Vodnjanu, a do kraja godine održat će se i u Poreču, Rovinju, Puli, Umagu, Buzetu, Labinu i Bujama.

Ovo je druga godina realizacije StartUp akademije u Istri, koja će tijekom listopada, studenog i prosinca ponuditi niz stručnih predavanja i edukacija šezdesetak stručnjaka te motivirati one koji žele pokrenuti biznis. Svi mogu sudjelovati, a cilj je potaknuti razvoj poduzetništva koje je ključ gospodarskog razvoja, ističu organizatori StartUp akademije.

Nagrada za najbolju poduzetničku ideju je 20 tisuća kuna uz opremu za početak poslovanja. Poduzetničke ideje valja poticati jer tako jačamo gospodarstvo, ističu u IDA-i i StartUp udruzi koja je nositelj ovog projekta. Sve informacije i prijave na StartUp akademiju nalaze se na internetskim stranicama Inspire me portala StartUp akademije odnosno udruge te Istarske razvojne agencije ili upravo ovdje.

Gosti Tatjane Kaštelan Tamara Kiršić i Amel Hadžipašić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici