Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 24.04.2019.

24.04.2019.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Tamara Kiršić i Jelena Nikolić iz IDA-e u Razvojnom kodu (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Tamara Kiršić i Jelena Nikolić iz IDA-e u Razvojnom kodu (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošće Tatjane Kaštelan su Tamara Kiršić i Jelena Nikolić iz Istarske razvojne agencije IDA-e. Dvadeset je godina djelovanja prve razvojne agencije u Hrvatskoj koja je danas postala temeljni servis istarskog gospodarstva.

Tamara Kiršić zamjenica je ravnatelja IDA-a, a Jelena Nikolić stručna suradnica i voditeljica projekata. Govorimo o aktualnim projektima i ponudama za poduzetnike. O kreditiranju, 'start-up'-ovima te poduzetničkim inkubatorima koji djeluju u Istri. Također, o educiranju te ostalim prioritetnim informacijama koje su, u dvadeset godina djelovanja ove prve razvojne agencije u Hrvatskoj, postale servis gospodarstvenicima, studentima i građanima u Istri.

Gošće Tatjane Kaštelan Tamara Kiršić i Jelena Nikolić

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

SLUŠALICE

OŠ CENTAR

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici