Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 26.09.2018.

26.09.2018.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Branko Kovačić, vlasnik aquaparka Istralandia (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Branko Kovačić, vlasnik aquaparka Istralandia (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gosti Tatjane Kaštelan su Branko Kovačić, poznati istarski gospodarstvenik i vlasnik prema Trip Advisoru drugog najboljeg aquaparka u Europi i šestog u svijetu te Silvio Kraljević, voditelj Istralandije. O doprinosu novih turističkih sadržaja razvoju obiteljskog turizma.

Na kraju ljeta rezimiraju se rezultati, hvalimo se brojkama – boravcima, noćenjima. No, ljeto znamo reći nisu samo 'sunce i more' već puno drugih sadržaja. Među njima su parkovi, u ovom slučaju – aquaparkovi.

Gosti emisije su i turisti koji u Istru dolaze iz različitih dijelova Europe, ali i naše zemlje, potom načelnik Općine Brtonigla Paolo Klarić; pitamo ih po čemu je ovaj turistički sadržaj poseban i koliko doprinosi gospodarskom razvoju ovoga kraja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici