Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 28.12.2016.

28.12.2016.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Hana Jurić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Hana Jurić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošća Tatjane Kaštelan u Razvojnom kodu je Hana Jurić iz Savjetovališta za potrošače pri Ministarstvu gospodarstva. Savjetovalište djeluje u sklopu Udruge za zaštitu potrošača Pula.

Usluga „Ne zovi“ pri HAKOM-u još nije profunkcionirala unatoč brojnim upitima i velikoj potrebi! Kao ni plaćanje naknade po količini proizvedenog otpada. Sve to trebalo bi profunkcionirati u idućoj godini.

Pri Udruzi za zaštitu potrošača, koja djeluje na adresi Keršovanijeva 27 u Puli, svakoga dana od 10 do 14 sati otvoreno je Savjetovalište za potrošače. Besplatni telefon je 072 414 414.

Hana Jurić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Hana Jurić (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 h

SLUŠALICE

OŠ CENTAR

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici