Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 29.04.2020.

29.04.2020.

19:15

Autor: Hrvatski Radio

Ugostiteljstvo i turizam u korona krizi (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Ugostiteljstvo i turizam u korona krizi (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gost Tatjane Kaštelan je Livio Janko, savudrijski ugostitelj koji djeluje pri Obrtničkoj komori Istarske županije, a svoj obrt vodi više od tri desetljeća. O korona krizi koja je zahvatila i doslovce pokosila obrtništvo, a posebno ugostiteljstvo. Treba je preživjeti, a kako ćemo iz nje izaći te kakav će nakon toga biti posjet restoranu? Simuliramo i pripremamo se za neki možda drugačiji ugođaj i doživljaj u našim ugostiteljskim objektima.

Važno je čim prije jasno odrediti kakve su mjere prema kojima će ugostitelji raditi, kaže Livio Janko, da bismo se dobro pripremili i nastavili s radom što je bolje moguće. U svemu tome treba poslušati ugostitelje koji znaju kako se najbolje mogu prilagoditi da bi gostu ponudili najviše. Važno je dati mu do znanja da je u našim objektima - siguran.

Gost Tatjane Kaštelan Livio Janko

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici