Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 31.12.2015.

31.12.2015.

15:31

Autor: Hrvatski Radio

Elis Radolović, najbolja poslovna tajnica (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Elis Radolović, najbolja poslovna tajnica (foto: Tatjana Kaštelan/HRT)

Foto: - / -

Gošća Razvojnog koda je Elis Radolović, dobitnica prestižne titule Najbolje poslovne tajnice 2015. godine, po odluci Hrvatske strukovne udruge. Elis je tajnica u Općini Marčana a s nama je podijelila osnove svojega posla, koji je ključna karika svakog poslovnog sustava.

Po izboru Nacionalne strukovne udruge 'Hrvatska poslovna tajnica' Elis Radolović dobila je titulu najbolje hrvatske tajnice. Ova prestižna nagrada uručena joj je 14. studenoga u Zagrebu.

Elis Radolović zaposlena je u Općini Marčana, no cijelu priču ispričat će nam sama.

Uz Elis, u usku mrežu pet najboljih tajnica u Hrvatskoj su Katja Bonačić iz Splita, Silvija Grgić iz Vrgorca, Karmen Šafar-Vondaček iz Koprivnice i Janja Šokčević iz Brčkog koja živi i radi u Županji.Elis Radolović, Najbolja poslovna tajnica u 2016. godini

Elis Radolović, Najbolja poslovna tajnica u 2016. godini

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici